Чуждестранни връзки

Връзки към чуждестранни сайтове

Cosplay.com 
Най-известният международен сайт, посветен на косплея.
Cosplay Chronicles
Един доста полезен сайт с хубави туториали за изработване на косплей реквизит.
Косплей перуки 
Един доста полезен сайт за косплей перуки със сравнително добро качество и ниски цени, доставката е безплатна, тестван е и работи с България, перуките пристигат в рамките на 2 седмици.
FM-Anime Online store
FM-Anime е специализиран магазин за косплей перуки, костюми, обувки и аксесоари. Имат специална политика, при която ако закупите техен артикул и си направите хубава снимка с него, която те да могат да използват след това в сайта си, ви дават правото на намаление в цената при следваща поръчка. Таксата за доставка зависи от тежестта на поръчаното, затова внимателно преглеждайте колко кг. поръчвате, за да можете правилно да калкулирате крайната цена на пратката.
World Cosplay
Социалната мрежа за косплей – World Cosplay. В нея ще откриете всякакви косплейъри, като интересна функция на сайта е класацията в която участват всички потребители, статистиката по държави, както и търсенето на снимки по рейтинг.
Група “Bulgaria Cosplay” в DeviantArt
Групата е за български косплейъри, които имат профили в DeviantArt. Обикновено се пускат новини за събитията през годината. Има няколко галерии, според типа косплей (Гейм, Музикален, Аниме и т.н.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.