Български връзки

Връзки към български сайтове

 БГ косплей  


Фейсбук група на българските косплейъри. В групата можете да откриете косплейъри с които да сформирате косплей групи, да получите полезна информация за различни техники на изработка и всичко което ви интересува по темата. Групата изисква одобрение от администратор, затова му пишете на лично съобщение защо искате да се включите.

клуб НАКАМА 


Сайтът на софийския официален български аниме и манга клуб “Накама”. В него ще можете да се информирате за предстоящи събития в България, свързани с косплея.

Анивенчър – българският фестивал за аниме и манга 


Сайтът е посветен на българския фестивал за аниме и манга култура. В него можете да прочетете история на фестивала, както и описание на различните събития, които се включват в него. Има и галерия със снимки от всички издания досега, включително и на косплей представянията.

АниФест – Варненският фестивал за аниме, манга и японска култура 


Сайтът е посветен на аниме фестивала, организиран от клуб “Шиоказе” в гр. Варна. Вътре ще откриете информация за всички аспекти на програмата на събитието.

Aniplay 


Сайтът е посветен на театралното косплей събитие Aniplay, организиранo от клуб “Накама” в гр. София.

Виртуален магазин за бои и грим аксесоари 


Виртуален магазин, където можете да откриете много полезни неща като безвредни бои за кожа, брокати, изкуствена кръв, четки и тампони за нанасянето им и много много други.
Адрес и на магазина в София, можете да откриете тук:http://shop.arista-bg.com/catalog/

Косплей работилница “Banzai” гр. София  


Желаете да поръчате на някой по-опитен да изработи вашия косплей-инвентар?? Можете да се обърнете към косплей работилницата и на Алфата, който се намира в гр. София. За поръчки изпращайте лично съобщение до страницата.

Професионален грим за лице и тяло Kryolan 


KRYOLAN е световен лидер в производството на професионален грим, обслужващ нуждите на театъра, филмовата и телевизионна индустрия в световен мащаб в продължение на повече от 60 години. Това е сайтът на българския представител на марката – Криолан България. Под марката Супраколор (SUPRACOLOR), KRYOLAN предлага асортимент от висококачествени мазни гримове, които са високо ефикасни и общоприети през последните десетилетия и най-приложими в сферата на театралния и кино грим и са идеални за нуждите на косплея. Те не се напукват и стоят доста по-естествено от всякакви други бои за тяло. Фирмата предлага и различни видове грим ефекти като например Рани, кръв, протези, лепила, латекс, каучуково мляко, латексна пяна, скалп, нос, уста, нос, очи, коси, мигли, бради, мустаци, перуки, перукерски материали и т.н. Можете да откриете магазина на фирмата, където да разгледате мостри на боите в гр. София на адрес ул. Солунска 57.

 Магазинът на МикроАсу – ПВЦ разпенени плоскости, топлинно-обработваеми 


Форекс, Коматекс, Лайтекс…можете да ги откриете в секцията Продукти/Плоскости/PVC разпенени плоскости. Имат подробна ценова листа с различните видове размери на съответните листи.

[line]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.